Arken - En plats där Guds härlighet bor

I denna serie tar vi oss bakom kulisserna i församlingen Arken och får träffa Linda och Gunnar Bergling med deras medarbetare. De berättar om hur allt startade, vad som ligger på församlingens hjärta och vad de drömmer om framåt.

Att leva i pandemitid

Att leva i pandemitid - 5 studioinspelningar där Ann-Mari Wiberg och Lennart Johnsson intervjuar olika personer.

Bibelkalendern

Vår egen bibelkalender med sång och musik, uppmuntrande ord och läsning från bibeln.

Bibelstudiet - Bön som når Faderns hjärta

Bibelundervisning med Owe Lindeskär om den bönen som når Faderns hjärta

Bibelstudiet - Den korsmärkta församlingen

Bibelundervisning med Owe Lindeskär

Bibelstudiet - Namnet över alla namn

Bibelundervisning med Owe Lindeskär

Bokhyllan

Lennart Åsbergs programserie "Bokhyllan" är ett inspirerande program fyllt med böcker. Lennart välkomnar gäster för att samtala kring böcker av alla dess slag och former. Gästerna är en blandad kompott av författare, pastorer och ledare, men även vanliga människor som alla älskar att läsa böcker.

Boktipset

Ett program där vi ger rekomendationer om böcker ni kan vara intresserade av att läsa

Drömmen om Sion

Programledarna Max Federmann och Ruben Agnarsson kommer att i tio program på Kanal 10 att beskriva Israels moderna historia.

En sång om glädje

Nils Börge Gårdh tillsammans med några av Sveriges bästa artister plockar från den kristna låtskatten i program med mycket känsla och värme

Evas Veranda

Eva Burenfjäll talar om Gud och hans härlighet

Fira jul med Kanal 10

Vi vill gärna sprida julkänsla till dig på olika sätt från oss här på Kanal 10.

Fritt från hjärtat med Ingemar Helmner

Inspirerande Guds ord och musik med Ingemar Helmner

Från vårt perspektiv

Intressanta gäster med mycket spännande vittnesbörd om vad Gud har och gör i deras liv.

Goda nyheter med Håkan och Pia

Goda nyheter med Håkan och Pia Westergård.

Hans Weichbrodt

Undervisning med Hans Weichbrodt

Idas mat och bak

Idas mat är ett härligt program om mat och vänskap

Inspiration och vittnesbörd

Inspiration, vittnesbörd, bibelord och appell

Israel i Nya Testamentet med Håkan Sunnliden

Israel i Nya Testamentet med Håkan Sunnliden

JesusFestivalen

Citykyrkan och Kanal 10 vill inbjuda dig till årets Jesusfestival från Älmhult. Lovsång, undervisning och mycket fokus på Jesus.

Jippie

Barnprogram

Kom och fika med mig

Kom och fika med mig! Gunilla Lindstedt gillar att fika och det blir ju så mycket trevligare att fika tillsammans med någon. I de här programmen får hon fika och samtala med några mycket intressanta personer.

Kraft för dagen

Uppmuntrande ord från bibeln som vill ge dig kraft för dagen

Kraft för dagen - Israel Löfteslandet

Maria tar oss med i Bibeln och visar oss de löften som för Israel

Kyrkans människor

Kyrkans människor vill visa på levande kristna enklaver, i särskilt Svenska Kyrkans sammanhang, genom intervjuer med präster och andra personer, speciellt i ledarställning. Att visa på hur människor och församlingar utifrån Guds ord och klassisk kristen tro finner och utformar sitt personliga liv och församlingsliv. En underton i programmet är förbönsrörelsen om väckelse i Sverige, kristna värderingar och synsätt i vår samtidskultur och trender, för ett förvandlat samhällsliv.

Linda Bergling uppmuntrar

Linda Bergling talar uppmuntrande ord till dig med yttersta tiden som tema

LIVE - Från vårt perspektiv

Livesändning med Börje Claesson

Medan vi väntar - Julen är en öppen famn

Julprogram med Mikael Järlestrand, gospel company, barnkör och solister från Europaporten i Malmö. Sångerna och musiken är otroligt viktig för julen och vi vill sprida ljus och värme med dessa sånger.

Miljarder Människor - Sinims land

Miljarder människor - Sinims land. Det handlar om Kina. Det handlar om missionens hjältar som lever med folket, i nödår av missväxt och krig. Det handlar om de som blir kristna, nu ca 100 miljoner människor, ett större antal än medlemmarna i kommunistpartiet. Ett mäktigt land.

Mission of hope

”Mission of Hope” är en serie som leds av Morgan Carlsson. Du får möta fd satanister, ateister, även de som varit djupt i depression, fast i new-age men som alla fått sina liv förvandlade genom Jesus. Också gäster som visar på hur man delar den kristna tron mitt i vardagslivet och välsignelse i att leva ut den kristna tron där vi är.

Mor Sannas Sommarkök

Mor Sanna bjuder på goda vegetariska rätter med grönsaker hon själv odlat i sin trädgård.

Musik för mission

Musikprogram från Nye med intervjuer med Mikael Järlestrand och gäster.

Närbild: Mission

Följ med några av de modiga missionärerna som jobbar för att sprida evangeliet i världen

PastorsPulsen

Morgan Carlsson intervjuar pastorer från olika delar av Sverige om kallelsen, livet och framtiden.

Perspektiv över östra Europa

Perspektiv över östra Europa med Lennart Sacrédeus, kristdemokrat, f d EU-parlamentet, v ordf i utskottet för länderområdet Ukraina, Belarus och Moldavien.

Peters Julkalender

Julkalender med Peter Nordberg från Free Lane Church i Stockholm

Politikens människor

Politikens människor är en programserie som lyfter fram människors insatser i ledningen av vårt samhälle. En utgångspunkt är hur man utifrån kristna värderingar eller andra värderingar, vill forma vårt land. Vi möter politiker från de åtta största partierna. Det kan också vara andra personer som arbetar med politiska frågor. Intervjupersonerna finns på varierande nivåer i samhället; kommun, region/län och nationellt. Vi speglar personens bakgrund, uppdrag och politiska målsättningar.

På gränsen

En produktion från både Kanal 10 Sverige och Norge. Musik och vittnesbörd.

På äventyr i Padjelanta

Janne Blom, pastor i församlingen Livets ord och journalisten Ruben Agnarsson samtalar om vad bibliskt ledarskap medans de besöker den största nationalparken i Sverige – Padjelanta. Fjällvandring, fiske, fantastiska naturupplevelser och utmaningar från Jan Sturesson.

Se, vi går upp till Jerusalem - Hans Weichbrodt

Hans Weichbrodt är tillbaka med intressanta bibelstudium. I dessa program går Hans igenom tiden innan Jesus korsfästelse och det som hände precis efter korsfästelsen. Följ med i denna spännande serie

Segerstrategier med Stefan Salmonsson

Vad kan vi lära oss av David för att hitta strategier som hjälper oss i livet? Stefan Salmonsson undervisar om segerstrategier.

Slaget om bibeln

Följ med Karl-Henrik Wallerstein, Präst och Doctor in Old Testament Exegesis, för att utforska Bibelns trovärdighet och äkthet i en serie i fyra delar. Karl-Henrik argumenterar för att inte bara delar av Bibeln utan alla 66 böcker är tillförlitliga.

Techtips

Kanal 10s bästa tips på utrustning och dess användning för att förbättra mediaproduktioner i församlingar, tv och sociala medier.

Till gator & torg

Gäller Jesus uppmaning dig? Peter & Camilla Ahlman hjälper människor leva det liv Bibeln säger vi kan leva, och nu kan du det med! I Till gator & Torg får du nycklarna för att gå ut och göra det Jesus kallar dig till.

Till världens ände

"Till världens ände" En programserie med Mats-Jan Söderberg som programledare. Vi har gäster med oss i studion som vi intervjuar om deras spännande liv som Bibelöversättare och missionärer!

Timmarna som förändrade världen

Vad hände egentligen när Jesus dog för oss. Hans Weichbrodt berättar på ett inspirerande sätt om timmarna som förändrade världen

Tionde och givande i Gamla och Nya Testestamentet

Undervisning med Pastor Peter Nordberg om Tionde och givande i Gamla och Nya Testestamentet.

Vi Ber För Landet

Vi samlas för att be för Sverige.

Öppna dörren till Israel

En programserie med Gitten Öholm, som vill ge dig en bredare insyn i det dagliga livet i Israel och genom samtal i frågor som ofta dyker upp ge dig en förståelse ut från vad Guds ord säger om det judiska folket.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙