Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Plötsligt händer det

Joakim Claesson | 00:00:00

Kära vänner, partner och gåvogivare till Kanal 10,

Jag har under en längre tid haft problem med min mage. Jag har både haft ont och varit orolig i magen/tarmarna, ungefär som efter en maginfluensa, utan att jag har varit sjuk. Jag har varit oerhört trött och matt i hela kroppen i stort sett varje dag. Har bett till Gud om helande och även varit framme för förbön i gudstjänster, men inget har egentligen hänt om jag ska vara ärlig. Har också varit hos läkaren och tagit massor av olika prover, utan att de kunde hitta något fel med mig. Jag har testat en massa ”huskurer” och försökt vara försiktig med vad jag äter. Inget har hjälpt.

En dag i början av december satt jag i bilen på väg hem till lunch och hade haft lite extra ont i magen i ett par dagar. Då suckade jag högljutt ut en bön till Gud ungefär så här: ”Gud, om jag ska kunna tjäna dig, MÅSTE du bara göra mig frisk. Jag orkar inte mer snart.”
Mer än så var det inte och jag tänkte inte mycket mer på det. Värken var kvar och jag var fortfarande uppgiven.
Dagen gick, men under natten försvann värken. Det brukar den normalt göra efter ett par dagar oavsett, så jag tänkte inte att det var något specifikt - förrän på helgen tre dagar senare. Jag insåg helt plötsligt att jag inte var trött och hade ingen värk i magen. Har man haft det varje dag under mer än ett år, VET man att något har hänt.

DÅ kom jag ihåg min bön tidigare under veckan och insåg - jag var botad!

Varför Gud svarade på min bön just då, vet jag inte. Jag tror att många av er befinner sig i liknande situationer och ni har säkert haft desperata böner också. Min enda uppmaning är – ge inte upp! Gud svarar ALLTID på bön, även om det inte kommer direkt. Och sluta aldrig att tro på de löften som finns i Bibeln. Använd dem som medicin och citera dem varje dag. I Apg 3:16 står det ”..Tron som det namnet skänker har gett honom full hälsa..”. Alltså kan vi få tro genom Jesu namn som gör oss friska.

Min bön är att vi alla ska få börja leva i det naturligt övernaturliga. Sverige behöver se att vår tro är verklig och att Jesus gör under idag! Jag tror att det är ett måste för att vi ska få se väckelse i vårt land igen.

Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År med massor av välsignelser!

Plötsligt händer det