Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Påsken är budskapet om nåd

| 2017-06-13 11:12:47
När jag var liten, längtade alla vi barn efter påsken och då speciellt efter godis och smällare så klart. Som vuxen ser jag fortfarande fram emot den, fast då främst för vad påsken egentligen står för - Jesu seger på Golgata. Visst firar vi med god mat odyl, men jag gläder mig verkligen mest åt budskapet. Tänk att vi, när vi sätter Jesus som Herre och frälsare i våra liv, blir rättfärdiga och fullständigt förlåtna alla våra synder. Det går inte att fullt ut förstå. Talet om korset är ju också kraften i vårt kristna liv (1 Kor 1:18), men också det som skiljer oss från icke troende. Kan inte låta bli att citera Levande Bibelns parafrasering: "Visst låter det galet för dem som är på väg att gå förlorade, när de får höra att Jesus genom att bli avrättad på ett kors kan rädda dem. Men vi som är frälsta och är på rätt väg upplever Guds mäktiga kraft i detta budskap." Amen! Tänk att hans död är vårt liv, hans smärta och lidande är vår läkedom och att hans fattigdom är vår rikedom! Min käre far, Börje, sa en gång till en journalist "att Kanal 10 inte har som uppgift att döma eller gå med pekfinger, utan visa på det hopp som finns i budskapet om Jesus". Alla vi som tror på Jesus måste bli bättre på att presentera Jesus på det sättet. Påsken handlar om att Jesus har gett oss evigt liv. Det är nåd att vi bara kan ta emot, aldrig förtjäna det. Människor måste få veta det. Tack vare att du står tillsammans med oss, kan Kanal 10 sprida evangelium till DIN granne, kollega, vän eller släkting som du kanske inte når. Kanal 10 behövs och just nu har vi friheten att tala om Jesus hur mycket vi vill. Därför vill jag på ett särskilt sätt lyfta fram våra sändningar i påsk där vi både talar om evangelium, men där du också får chansen att stå tillsammans med oss ekonomiskt så att vi kan fortsätta. Våra direktsända kvällar är - Påskkvällar 11-13/4 samt Uppståndelsekvällar 18-20/4. Till sist - Fira påsken med släkt och vänner i glädje och tacksamhet. Önskar er en Glad Påsk och en fortsatt skön vår. Joakim Claésson, VD Kristen TV i Sverige AB joakim@kanal10.se
Påsken är budskapet om nåd