Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Gud förmår göra långt mer än vi kan tänka!

| 2017-02-06 20:16:56
  Under en av mellandagarna under julen, så hade vi besök av David "Buck" Hudson i vår församling (Citykyrkan i Älmhult). Buck sa att han inför varje nyår brukar be om att få ett ord för det år som ligger framför och det han fick inför 2017 var orden "Gud förmår". Han talade om att vi ska ha våran tro inställd på att Gud förmår att göra  saker som vi inte ens kan tänka. Han predikade ur Efesierbrevet kapitel 3 och vers 19 till 20:
  "(19)  och lära känna Kristi kärlek, som går långt utöver vad någon kan förstå. Så skall ni bli helt uppfyllda av all Guds fullhet.  (20)  Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss,"

  Predikan var så bra, så jag vill faktiskt dela några av de punkterna han predikade om. Jag tror att det kan vara till välsignelse för fler än bara mig:
  Gud förmår att skapa/göra något ur ingenting.
  Gud förmår att låta nåd överflöda, så att vi alltid och under alla förhållanden har nog av allting och kan ge i överflöd till varje gott verk.
  Gud förmår att förlösa oss från förtryck och svåra omständigheter och ge styrka som hjälper oss att komma över prövningar.
  Gud förmår att överträffa dina förväntningar.
  Gud förmår att trösta de som är i nöd eller svårigheter.

  Vi har en Gud som är så oändligt mycket större och mäktigare än vi någonsin kommer att förstå. Han har dessutom bara goda tankar för oss och vill oss väl. Våga sträcka dig i ditt böneliv och "utmana" Gud med dina önskemål och begär. Han VILL hjälpa dig!

  Under februari vill jag särskilt lyfta fram vår kampanjvecka 20-24/2 kl. 17-23. Denna gång har vi förmånen att gästa Nordanstigs Kristna Center (NKC) i Gnarp. NKC har hjälpt oss de senaste åren med vår JesusFestival, så jag tror att det kommer att bli en mycket trevlig vecka. Gyllne Morgon kommer också tillbaka den 4/2 efter lite juluppehåll.

Bästa och varmaste hälsningar i en kylig vintertid!

Joakim Claésson, VD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Gud förmår göra långt mer än vi kan tänka!