Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Gud är trofast!

| 2016-12-29 13:20:01
  Varje nyår ser jag alltid på vad som ligger framför med viss bävan och oro på vad som kan hända. Oro i världen och bekymmer runt omkring brukar dra ner min tillförsikt. I år är det första gången på väldigt länge som jag känner tvärtom. Jag har en enorm längtan efter vad Gud har i sina planer. Världen ser kanske ännu värre ut och det är verkligen mörkt i många avseenden. Det som har ändrats är min egen attityd och inställning.

  Den gångna året har varit ett av mina tuffaste år på väldigt många områden. Sjukdom i familjen, problem med barnen i skolan, ekonomisk oro på jobbet osv. Det låter inte så mycket, men de som är i min nära bekantskap, vet vad jag talar om. Pga det, borde jag vara mer orolig för framtiden, men det som har hänt är att jag i allt har upplevt Guds otroliga trofasthet. Han har burit mig och familjen igenom allt på ett sätt som man inte ens vågat hoppas på. Allt har inte blivit bra, men Gud har visat sin omsorg och verkligen tagit hand om oss när stormen varit som värst. Han har ALDRIG svikit eller lämnat oss åt vårt "öde". Därför vet jag att oavsett vad det nya året kommer med, så är Han där! Jag bara vet det. Den värsta oron är borta och har ersatts med en tillförsikt och förväntan.

  Personligen tror jag på ett riktigt spännande år. Jag tror faktiskt att vi ska få se saker hända i vårt land som vi inte har sett på mycket länge. Församlingar som reser sig, människor som blir frälsta, helande och mirakler osv. Jag tror dessutom att konferensen Awakening som var i Friends arena i Stockholm i slutet av oktober, har påverkat vårt land mer än vad vi kanske ser. Gud vill något med vårt land. Vill vi?

  Kanal 10 har en del spännande nyheter inför 2017, men de är bara i planeringsstadiet. Era förböner blir allt mer viktiga, men naturligtvis ert ekonomiska stöd också. Spännande blir det i alla fall. Det lovar jag!

  Från djupet av mitt hjärta - Tack för ert trogna stöd 2016 och en önskan om ett riktigt Gott Nytt 2017!

Joakim Claésson, VD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Gud är trofast!