Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanal 10 firar 10 år

| 2016-04-19 16:11:04
  Under maj månad firar Kanal 10 Sverige sitt 10-årsjubileum. Vi kommer att börja uppmärksamma detta redan nu i april, med den stora höjdpunkten i samband med våra direktsändningar i slutet av maj. I samband med att vi firar vårt jubileum kommer vi också att uppmärksamma att Kanal 10-gruppens grundare och ledare, Börje Claésson, fyller 75 år i april.

  Den resa som Kanal 10 har varit med om under dessa 10 år är helt fantastisk. Vi är så tacksamma till Herren för hans trofasthet, men också till alla understödjare och förebedjare som sett betydelsen av, ställt sig bakom och trott på denna satsning. I dag finns en tv-kanal i Norge, en i Asien och en kristen veckotidning som ett resultat av denna vision att människor ska höra om Guds väldiga gärningar ”på deras eget språk”. (Apg 2:11).

  Den 22 maj kommer vi även att sända direkt från Korset i Hassela, det 30 meter höga korset i Sveriges geografiska mittpunkt. Det handlar om en nordisk manifestation, med bland annat Jesusmanifestationens ordförande Lennart Möller, som kommer att lyfta upp korsets betydelse för våra Nordens länder. Vi har korset i våra flaggor, som en påminnelse om att vilken betydelse evangeliet har haft och har för våra nationer.

  Vi har också den stora glädjen att berätta att Börje Claésson kommer ut med sina memoarer nu till sommaren. Det blir en spännande bok och en viktig milstolpe för att sprida berättelsen om Guds trofasthet och om vikten av att vara lyhörd för Herrens ledning.

  Till sist vill jag berätta att vi inför vårt 10-årsjubileum har startat en jubileumsfond, för att säkra, stärka och utveckla Kanal 10-gruppens arbete med att nå människor med evangeliet. Till den som skänker 1000 kr eller mer till denna jubileumsfond kommer vi att skicka Börje Claésson memoarer som en premie, som en uppmuntran och tack för ditt stöd.

  Använd de inbetalningskort som finns på baksidan av den månadsavi som följer med denna tablå för att ge din gåva till jubileumsfonden. Märk betalningen ”Jubileumsfond” när du skickar in din gåva. Tack för dina förböner, din trofasthet och för ditt stöd!

 

Ruben Agnarsson

vVD, Kanal 10 Media AB
ruben@kanal10media.se
Kanal 10 firar 10 år