Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Gud är trofast!

| 2016-01-22 15:14:00

  I skrivande stund har vi direktsändning för programmet "Vi minns 2015" och jag måste säga att jag är positivt överraskad av hur många bra program Kanal 10 sände 2015. I all den kamp vi har utkämpat, ser jag att Gud är trofast och har hjälpt oss på ett helt otroligt sätt.  Ibland blir man nästan hemmablind, när man lever mitt i det varje dag. Man ska alltid blicka framåt tycker jag, men en tillbakablick kan ibland vara nyttig för att veta hur man ska gå framåt. Dessa kvällar har jag fyllts av tro och inspiration, när jag sett hur Gud verkligen har välsignat oss det gångna året och jag har stark tro för ett gott 2016 också!

  Jag vill ännu en gång passa på att lyfta fram vikten av era förböner. Vi har många utmaningar som vi ska försöka anta detta år. Ex att sända live från fler olika kyrkor, att på ett bättre sätt spegla hela den svenska kristenheten och framförallt att fler svenska hem ska få in Kanal 10 i sitt tv-utbud. Därför behöver vi era förböner, för att gå i rätt riktning i rätt tid och för att få Guds favör i alla beslut. Era förböner är oumbärliga!

  Under februari har jag speciellt ett par program jag vill lyfta fram. En efterfrågad programpunkt är att vi äntligen sänder Israelnyheter med Dan Johansson igen. Dessa börja sändas fredagen den 5 februari kl 18.15 och sänds varje fredag. Vi sänder Kampanjkvällar för ASIEN den 1-2/2 kl 17-23. Vi behöver lyfta fram missionen ännu mer och vill på detta sätt inspirera er att bli partners med Kanal 10 Asien också.

  Vår egen kampanjvecka i februari är 22-26/2 kl. 17-23, med en av dagarna i repris den 27/2.

Det var allt för denna gång. Bästa och varmaste hälsningar i en kylig vintertid!

Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Gud är trofast!