Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Gott Nytt År!

| 2015-12-30 14:45:32
  Nu har snart ytterligare ett år gått till ända. Som ansvarig för Kanal 10 Sverige, kan jag bara säga ett stort tack i från djupet av mitt hjärta. När vi gick in i 2015, så såg vår framtid lite osäker ut. Det är tack vare er stora frikostighet som vi fortfarande sänder. Jag kan faktiskt bara citera Paulus i 2 Kor 8:
  2Kor 8:2-4  Fastän de varit hårt prövade, har deras översvallande glädje och deras djupa fattigdom gjort dem överflödande rika på uppriktig hängivenhet.  (3)  De har gett efter sin förmåga, ja, över sin förmåga och helt frivilligt, det kan jag intyga.  (4)  Mycket enträget bad de oss om nåden att få delta i hjälpen åt de heliga.
Det är så vi på Kanal 10 känner för er kära vänner!

  Vill också passa på att än en gång lyfta fram vikten av era böner. Jag har arbetat i olika sammanhang i snart 30 år, men jag har aldrig förr känt mig så beroende av Jesu blods beskydd. Det märks verkligen att vi gör något som vår fiende inte gillar. Samtidigt känns det så skönt att veta att Gud är med oss och han visar det påtagligt om och om igen. Det är verkligen värt allt!

  Under januari har jag speciellt ett par saker jag vill lyfta fram. Den 7-8/1 har vi live med "Vi minns 2015", tillbakablickar på det gångna året. Ett bra avstamp för det år som ligger framför. Fr.o.m. den 17/1 kl 16.00 har vi glädjen (om allt det tekniska kommer på plats) att få sända live ifrån SOS Church i Stockholm varje söndag. Det ser vi verkligen fram emot.
  Vår kampanjvecka i januari är 25-29/1 kl. 17-23, med en av dagarna i repris den 30/1.

  Till sist vill jag, ifrån djupet av mitt hjärta, önska er alla ett riktigt, riktigt Gott Nytt År!!

 

Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Gott Nytt År!