Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Sverige behöver Jesus!

| 2015-10-29 08:41:09

Vi har precis avslutat en 21 dagars bön & fasta på Kanal 10. Även om jag inte ser något konkret just nu, så vill jag tro att vi har fått vara med och påverka vårt land andligt. Vi vill åter få uppleva den väckelse som har gått fram i vårt land genom gångna tider. Vi vill se människor bli frälsta och en församling som reser sig och gör det Jesus har kallat oss att göra. Som det står i Joh 14:12: "Amen, amen säger jag er: Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra".
I början av oktober var Harry Andersson från Uppsala på Kanal 10 för att tala om bön & fasta. Harry var bl.a. pastor i Filadelfiaförsamlingen i Värnamo på 70-talet. Han berättade för mig att under hans tid i Värnamo, fick församlingen vara med om en stark väckelse som kom ur en tid av fasta och stark bön. Det gav mig hopp och tro för vad som ska ske i vårt land.

Jag är så tacksam att vi genom Kanal 10 kan vara med och påverka vårt land. Programmen vi sänder ska ju uppmuntra och inspirera. De program jag särskilt vill lyfta fram under november är Live Kampanjkväll för Asien 17/11 kl 17-23 samt barnprogrammet Jippie kl 18.30 varje fredag. Kampanjkvällen för Asien är nytt för oss med en särskild betoning på mission. Oerhört viktigt! Gällande Jippie, har vi äntligen helt nya program som vi verkligen kan rekommendera. Missa inte det.

Sedan har vi också några extrainsatta program från Kristet Center Örebros 20 årsfirande. De går den 4, 10, 28 & 30 november kl 22.15. Dessutom har vi nya program från Finland den 13 & 20/11 kl. 20.00 som Bill & Sanna Mattsson har spelat in.
Till sist - vår Kampanjveckan 23-27/11 kl 17-23. Alltid en höjdpunkt!

Bryt gärna höstens kyla och mörker genom att bjuda hem vänner och bekanta. Det värmer alltid. På återseende!


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Sverige behöver Jesus!