Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Tid för bön i vårt land

| 2015-09-08 11:51:41
Kristna i Sverige, det är tid för oss att gå samman för att be för vårt land och vårt folk då tider av ovisshet och förvirring råder. Många människor är oroliga och bekymrade över det andliga tryck som råder. Kyrkan uppmanas av styrande makter att kompromissa med Guds ords sanningar, något som vi har sett pågå i många år. Bibelns grundläggande sanningar ifrågasätts och kompromissas ständigt, till och med från kyrkans egna män.

I vår omvärld råder krig och svält, miljontals människor fly. Senast under andra världskriget såg vi en liknande ström av flyktingar som riskerar sina liv för att hitta en plats av frid och fred.

Kristna har en uppgift som är given från Gud och det är att be för sitt land, sitt folk och dess styre. Vi ska även ta Guds ord på allvar att hjälpa människor som är i nöd, oavsett vart de kommer ifrån eller vart de är på väg. Låt oss tillsammans stå enade i bön, med barmhärtighet. Bara bön kan förändra världen.

Vi vet att många människor runt om i landet känner stor nöd för vårt land och vi på Kanal 10 kommer därför att ha en 21 dagars bön och fasta i oktober. Vi vill uppmana er att stå tillsammans med oss och och ta denna uppmaning på fullaste allvar. Vi behöver mer än någonsin stå tillsammans för ett ingripande från Gud.
Tid för bön i vårt land