Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Vi står tillsammans!

| 2015-08-28 16:57:01

  När jag läste min Bibel i morse, läste jag något som jag verkligen upplever i mitt hjärta ang. er kära partner. Kan därför inte låta bli att citera verserna för er, fast med viss parafras ("din" till "er " osv.):
  "Jag tackar alltid min Gud när jag nämner er i mina böner, eftersom jag hör om er kärlek och er tro, er tro på Herren Jesus och er kärlek till alla heliga. Min bön är att er gemenskap med oss i tron skall visa sig verksam och ge en klar insikt om allt gott som vi äger tillsammans i Kristus." (Filemon 1:4-6). Precis så känner jag. Jag vill att ni ska känna er delaktiga i det vi gör och att er tro blir verksam efter att ni blivit inspirerade av något ni har sett på kanalen. Vi står ju tillsammans i arbetet att sprida budskapet om Jesus.

  Under september har jag som vanligt några program jag vill lyfta fram. Bl.a. har vi två helt nya program som jag verkligen ser fram emot.
  Först ut är ett program som heter "INBLICK - en kväll med Tommy Dahlman mitt i samhällsdebatten" (start 12/9 kl 20.30). Det andra programmet är med Rigmor Holst, vår kanalchef i Norge, som många av er känner. Hennes program heter "Från mitt fönster" och börja sändas den 29/9 kl 21.00. Sen vill jag också nämna om en ny omgång av "The Assigment" som startar den 5/9 kl. 21.30. Det sista jag vill lyfta fram lite särskilt är att vi sänder flera av mötena från årets JesusFestival under september. Riktigt bra undervisning som ni verkligen inte vill missa. Avslutningsvis, har vi som vanligt en Kampanjvecka och den sänds 22/9 - 26/9 kl. 17-23.

  Vill ännu en gång be er om fortsatt bön oss. Utan ert stöd, hade vi inte varit där vi är idag. Striden är ofta väldigt hård och vi klarar oss inte utan era förböner. Tack för att ni står med oss!

Önskar en skön fortsättning på sensommaren!


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Vi står tillsammans!