Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Världen behöver Jesus

| 2015-08-18 07:53:24

  Jag är så tacksam att jag får vara ett Guds barn. Att vår Herre, Jesus, har gett sitt liv för oss för att vi ska kunna tillbringa evigheten med vår Gud i himmelen. Men inte bara det. Han tog alla våra svagheter, våra sjukdomar och vår fattigdom också! Det är helt enkelt omöjlig att förstå.

  Igår när jag klippte gräset och lovsjöng Gud (en väldigt bra kombination förresten), så började tårarna bara strömma ner för mina kinder när jag tänkte på det arbete vi står i. Det är så många människor som aldrig fått uppleva det vi fått. Människor går evigt förlorade, bara för att de aldrig ens fått höra om Jesus. Därför är Kanal 10 så viktigt. Det är vår kallelse och uppgift att se till att sprida det glada budskapet, inte bara i Sverige, utan även utöver vår värld. Tänk om vi bara hade mer resurser, så att vi kunde nå ännu fler.

  Under augusti har vi en hel del som händer, men som inte syns i tablån. Vi har många nya program, med nya personligheter, som kommer i höst. Något att se fram emot.
  De program som du kan blicka fram emot denna månad är bl.a. Fire of God konferensen från Globen sänds tisdagar och torsdagar från 18 augusti, programmet Stå upp för sanningen! på fredagar kl 22.30 och sist men inte minst vår Kampanjveckan som är 24-29/8 kl 17-23.

  Till sist vill jag bara säga - aldrig tidigare har jag uppskattat och varit så glad för alla partners stöd. Tack för att just du står med oss i förbön och med gåvor. Du behövs och gör skillnad!

Önskar er en riktigt härlig sommar och semester!

Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Världen behöver Jesus