Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

TACK!

| 2015-05-27 05:03:23

Den första juni 2013 började jag min anställning på Kanal 10. Jag har hittills haft två otroligt härliga år. Det mest fantastiska är den respons jag/vi får från er tittare. Jag är så oerhört tacksam för att ni verkligen står tillsammans med oss, inte minst genom era förböner och era gåvor. Jag är så tacksam varje gång jag har förmånen att tala med någon av er, då jag ofta få härliga ord av uppmuntran. Vill på nytt understryka att ni ÄR en viktig del i vårt arbete. Utan er går det inte! Tack vare er har många människor blivit frälsta och ännu fler blivit helade och upprättade. Jag hoppas verkligen att ni förstår hur viktiga ni är!? Jag kan bara säga ett STORT tack till er alla från djupet av mitt hjärta och även skicka med ett ord av uppmuntran:

"Jag ber att era hjärtan skall upplysas, så att ni förstår vilket hopp han har kallat er till och hur rikt på härlighet hans arv är bland de heliga, och hur oerhört stor hans makt är i oss som tror, därför att hans väldiga kraft är verksam." (Eph 1:18-19).

Vad vore vi utan Honom? Vilken trygghet att veta att vi inte arbetar i egen kraft.

 Som vanligt vill jag lyfta fram vissa program lite extra. Eftersom det är sommar och semestern närmar sig, så sänder vi några möten från JesusFestivalen 2013. En liten påminnelse om att ni måste boka in er för årets konferens 24/7 - 2/8. Vidare vill jag rekommendera programmet Solidaritetskväll för Israel i samband med Keren Kajemet 11/6 kl 17-23. Dessutom sänder vi även i år Konferensextra direkt från Nyhem och Torp 15-18/6 kl 18.45 med Catarina, Ruben och Michaela. Till sist vill jag påminna om våra Sommarkvällar - kampanjvecka 24-27/6 kl 17-23.

 Önskar er en riktigt härlig försommar!


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
TACK!