Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Våren är här!

| 2015-03-06 14:37:34
Kära vänner, partner och gåvogivare till Kanal 10,

Först av allt vill jag rikta ett STORT tack till alla er som så positivt har agerat på vårt utskick om ekonomisk hjälp. Vi har fortfarande en bit kvar, men nu kan vi se ljuset i tunneln. Jag tror precis som rubriken säger - våren är här! Livet har börjat spira igen och Kanal 10 följer med i vårens utveckling och vi ser fram emot att naturen börjar slå ut i blomning.

I Jes 61:11 står det "Ty liksom jorden låter sina växter spira fram och en trädgård låter sin sådd växa upp, så skall Herren HERREN låta rättfärdighet och lovsång växa upp inför alla hednafolk.". Kanal 10 är ett redskap för att så och plantera, så att Herren kan låta rättfärdighet och lovsång får växa fram. Tillsammans sår vi och Herren ger växten.

Mars innebär en del positiva förändringar med bla en hel del nya program. En stor förändring är att vi fr.o.m. v. 13 har andra tider för vår kampanjvecka. Bl.a. så kommer vi sända live även på lördagen. Kampanjveckan startar istället först på onsdagen, vilket medför att vi sänder "Vi ber för dig" på måndagen samt Väckelsemöte med Hans Marklund på tisdagen i vanlig ordning.

Här följer de nyheter som ni verkligen inte få missa under mars månad:

- Israel Nyheter från Jerusalem (från finska TV7), Start 2/3 kl 22.15 (månd-fred)

- Bokhyllan med Lennart Åsberg och gäster, Start 5/3 kl 20.00 (Varannan torsdag)

- Kraft för dagen med Maria Owiredu, Start 6/3 kl 19.30 (Tisdagar 18.45, fredagar 19.30)

- Banta med Börje, Start 6/3 kl 19.45 (varannan fredag)

- Close Up! med Michaela Agnarsson, Start 7/3 kl 20.00 (lördagar)

- Befriad med personer från LP och Håkan Axell, Start 20/3 kl 20.30 (varannan fredag)

 
Önskar er alla en ljus och härlig vår med mycket sol!


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Våren är här!