Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Tungan har makt över död och liv

| 2015-01-30 16:30:06
Kära vänner, partner och gåvogivare till Kanal 10,

Nyligen hörde jag någon uttala kritik över en viss situation. Min spontana tanke var att personen hade rätt, men efter en stund insåg jag att man närmade sig problemet från fel håll. Man kan välja att tala om problem eller så talar man om lösningar på en situation. Jag är inte rädd för problem, men jag vill hellre tala om hur man kan förändra en situation för att den ska bli bättre. I Ords 18:21 står det "Tungan har makt över död och liv, de som gärna brukar den får äta dess frukt.". Negativt tal producerar ALDRIG liv och därför ska vi vara försiktiga i kritik vi uttala, även om vi tycker att vi har rätt. Positivt tal skapar hopp och liv.

På Kanal 10 vill vi tala om det glada budskapet om Jesus och väckelse i Sverige. Vi ser alla hur "avkristningen" sker i vårt land, men det hjälper inte att tala om hur illa det är, utan istället pratar vi om hur Jesus kan rädda Sverige. Vi sänder därför nästan uteslutande budskap som ger hopp och tro för en förändring. Vi vill vara en kanal som ger hopp om räddning och inte uttala en dom över folket. Vi upplever att det är vår kallelse.

I denna månad vill jag särskilt lyfta fram vår livesändning "Bön och fasta för Sverige", som vi sänder 2-4/2 kl. 18.45. Annat som också ska lyftas fram är de uppskattade programmen Sångskatten med Kjell Lindstedt. Dessa sänds nu igen 21/2 och 28/2 kl. 20.00.
Till slut vill jag också nämna denna månads kampanjvecka som  sänds ifrån Svedjeholmskyrkan i Örnsköldsvik 23-27/2. På grund av sändningarna från Ö-vik, uteblir vår direktsändning från JesusFestivalen Sverige 24/2.

Bästa och varmaste hälsningar i en kylig vintertid.


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Tungan har makt över död och liv