Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Jesus är fridsfursten!

| 2014-12-30 10:00:04
Kära vänner, partner och gåvogivare till Kanal 10,

Vi går in i ett nytt år och vi har precis firat ankomsten av Fridsfursten (Jes 9:6), som julen faktiskt handlar om. Häromdagen satt jag i bilen och hade en sån obeskrivlig fruktan och oro för en sak som skulle inträffa. Jag började be, men bönerna kändes bara som om de kom halvvägs till Gud och jag hittade inga ord. Ni vet säkert vad jag menar. Efter en stund, så började jag nästan ropa i bilen på hjälp från Gud och jag sa till Jesus - Om inte du kommer med din frid och din hjälp nu, så vet jag inte vad jag ta vägen.
Då plötsligt kom ett oerhört lugn och en lättnad över mig och tårarna bara strömmade ner för mina kinder. Inget i mitt liv hade förändrats till det yttre, men Fridsfursten kom med sin oerhörda närvaro. Helt plötsligt försvann all oro och jag kände att Gud har full kontroll på läget. Underbart!

Jag önskar att du som tittare ska kunna blicka framåt under 2015 och få uppleva samma frid som Gud gav mig i bilen, oavsett vad som ligger i framtiden. Världen ser orolig ut, men Jesus är Fridsfursten. Programmen vi sänder på Kanal 10 har som mål att uppmuntra och inspirera dig att få en stark grund att stå på i ditt liv.

Denna månad vill jag särskilt lyfta fram några händelser. Först ut är våra direktsändningar - "Så minns vi 2014". De sänds 7-9/1 kl. 17-23. Den 13/1 kl. 19.00 drar vi sedan igång med våra väckelsemöten från Citykyrkan i Älmhult igen. Dessutom kommer vi att sända live varje söndagsförmiddag kl 10-12 från Örebro Kristna Center. Den första gudstjänsten startar den 18/1. Till sist - Kampanjvecka 26-30/1 kl 17-23. Mycket direktsändning i januari!


Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År.


Joakim Claésson, vVD

Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Jesus är fridsfursten!