Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Ny tid i Sverige

| 2014-11-10 16:19:54
I skrivande stund (8 oktober 2014) så har vi fått en ny regering i Sverige. Man kan ganska snart konstatera att det blir en del politiska förändringar i vårt land. Bl.a. har man sagt att man ska erkänna staten Palestina, vi har fått en muslimsk minister för bostads- och stadsutveckling, en Barn-, äldre- och jämställdhetsminister som har varit generalsekreterare för RFSU osv.

Personligen, så är det uppgifter som jag har lite svårt att förlika mig med. Man blir lätt pessimistisk inför framtiden, men självklart får det inte sluta där. I 1 Tim 2, läser vi att vi ska be för "kungar och alla i ledande ställning". Det är vår skyldighet och vår stora möjlighet att påverka landets ledare, oavsett var man står politiskt.

Det finns naturligtvis flera sätt att påverka vårt land för att få en förändring. Få saker påverkar en nation så mycket som en väckelse där människor börjar följa Jesus. Vi ser det i flera länder utöver vår värld, men faktiskt även i vår egen historia. Därför vet jag att Kanal 10 har en unik ställning och är en viktig röst i vår tid. Ingen annan förening, organisation eller person når in i så många hem med evangelium om Jesus. Därför är du som partner så viktig! Du är i allra högsta grad en del av "rösten" genom ditt stöd.

Vår tablå för november speglar naturligtvis vårt mål att nå människor med evangelium. Vi fortsätter våra väckelsemöten varje tisdagskväll kl. 18.45. Ett annat program som jag också vill lyfta upp lite extra är "Vi ber för dig" som byter dag tillbaka till måndagar. Vi har dessutom en helt ny programserie från Planetshakers i Australien. De flesta kristna ungdomar i Sverige vet vilka de är. Programmen sänds varje lördag kl. 22.00

En hel del att se fram emot med andra ord.

Önskar er Guds rika välsignelse och en härlig fortsättning på hösten.

Joakim Claésson, vVD
Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Ny tid i Sverige