Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Grand final

| 2013-11-05 14:51:04
På vår tionde och sista dag innan hemresan hade Kjell och Gunilla planerat in en riktig höjdare, nämligen en fyra timmars lång båtresa inkl grillad lunch, bad och snorkling från båten mitt ute på röda havet. Visst låter det underbart? Vet ni, det tyckte jag med. MEN trotts mina höga förväntningar så var utflykten faktiskt så mycket mer. Den var helt kanon och kunde inte varit bättre!

Här nedan kan ni se ett litet klipp där Consuelo Del Pilar berättar om dagens goda lunch;


På kvällen hade vi en fin samling där det gavs tillfälle för oss resenärer att berätta om våra individuella intryck och upplevelser från resan. Sedan delade Britt och Börje rakt från sina hjärtan om den långa resa de själva har bakom sig, hur och varför Kanal 10 startades. De berättade om de olika segrar och kamper de fått gå igenom tillsammans. En mycket fin och uppskattad stund. Eftersom vi skulle påbörja resan hem runt fyra följande morgon så blev det en tidig kväll för de flesta med packning och så många sovtimmar som möjligt.

Grand final