Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Mail från en tittare!

| 2016-10-17 07:47:03

När vi får mail från Er tittare så blir vi så uppmuntrade mitt i allt arbete som krävs för att få Kanal 10 att växa och frodas. Detta mail fick vi för en vecka sen:

"Är så tacksam för att kanal 10 finns, den är min livlina! 
Har haft kanal 10 i många år, och det är min medicin för själen! Utan den vet jag inte hur det skulle vara i dag? Vi miste vår älskade som i självmord för 6 år sedan. Min man såg på kanal 10 (han är inte frälst) Det var ett program där man kunde ringa under tiden då det pågick o få någon att tala med. Min man tog telefonen och det svarade en kvinna som pratade en stund med honom. Han berättade vad som hänt och att vi i våran stora förtvivlan var så ledsna. Min man ropade på mej att komma till telefonen. Hon pratade lite med mej också, och så bad hon för oss o våran familj o den lille kille på då 8 år som miste sin älskade pappa. En sådan ro o frid vi fick uppleva mitt i all kaos! Tack älskade kanal 10.

En annan dag kände jag mej så ledsen, satte på kanal 10. Vet inte vad det var för program, men jag sa till Gud VAR ÄR DU? Finns DU, så visa dej eller ge mej ett tecken på att du finns. Det var igenmulet på himmelen. Jag sträckte handen mot himmelen o sa: Var är du Gud. Då skingrade sej den gråa molnen o det blev blå himmel, men bara så det bildade en bild av Jesus med utsträckta händer. Efter en liten stund formade sej det blåa till ett kors, o mina tårar trillade ner för mina kinder! Kände Guds närvaro så tydligt och tackade för allt jag fick se. De gråa molnen täckte himmelen igen. Kände att kanal 10 var med i det hela!

Välsignade kanal 10. Blev botad i en höft, när dom sa att lägga handen på det ställe man hade ont och någon som bad för oss på kanal 10 (Jag var uppe 3-4 ggr på natten o smörjde på en bedövnings - salva förut för att kunna sova). Från den stunden har jag inte haft ont alls! Helt borta nu!

Tackar Gud för Börje Classon med sin fina fru och alla era medarbetare, för att NI finns och allt ni gör i TRO. Skörden är mogen men arbetarna få. Men tack Jesus för alla skördemän o kvinnor på Kanal 10.

/Trogen gåvogivare."

Mail från en tittare!