Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Gud håller sina löften

| 2016-09-15 13:50:38

För ett och ett halvt år sedan la Gud en sak på mitt hjärta. I samma sekund som jag fick uppenbarelsen tänkte jag för mig själv att ”det här är ju klockrent” för att i nästa sekund börja tvivla på om det verkligen kunde vara möjligt. Men eftersom övertygelsen var stark i mitt hjärta bestämde jag mig för att skriva ner den, så när och i fall det skedde, skulle jag kunna se tillbaka på Guds trofasthet.

Drygt en månad senare kände jag mig generad över det hela och ville inte ens läsa igenom orden i anteckningsboken, när jag en kväll bläddrade igenom den. Ingenting av det jag hade upplevt hade ju hänt! Trots att jag där och då tappade lite av tron på att det verkligen var ett ord från Gud, så fortsatte jag att bära med mig orden och bad över det när jag väl kom ihåg.

Under sommaren som just var, kom orden Gud talat till mig om tillbaka. Jag började be intensivt över det tills jag en dag blev övertygad om att rätt tid var kommen, även fast jag fortfarande inte hade något som bekräftade det. Jag bestämde mig för att fråga en vän, som uppenbarelsen berörde, angående vad jag upplevt. Min vän blev väldigt förvånad och frågade hur jag kunde veta vad som var på gång. Det blev en stor uppmuntran för oss båda när jag fick dela vad Gud lagt på mitt hjärta.

Min poäng med det här vittnesbördet är att Gud alltid är trofast sina löften. Jag vill uppmuntra dig som bär på ett ord du fått av Gud, att våga fortsätta tro. Även när du inte ser och även när du tycker att det är för sent. Gud är god och tar hänsyn till allt, men trots den vetskapen så är det jättejobbigt att vänta in hans tid, som väldigt sällan är när vi önskar. Det fina är att när vi lägger all vår hopplöshet och oro i Guds händer, så lägger han sin frid i våra hjärtan för att hjälpa oss att fortsätta tro.

Ödmjuka er därför under Guds mäktiga hand, så ska han upphöja er när tiden är inne. Och kasta alla era bekymmer på honom, för han har omsorg om er. 1 Pet 5:6-7

Gud håller sina löften