Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Högt tempo bakom kulisserna

| 2015-01-29 17:58:55
Kampanjveckan är Kanal 10s mest uppskattade programvecka. Vi är stolta att på ett naturligt och spontant sätt kunna förmedla vårt arbete, vår vision och behov till våra kära partner på det här sättet. Vi sänder Live i hela 5 timmar. Inte bara programledarna har fullt upp med att samtala med gäster, läsa lappar och uppmana er att stå med oss i arbetet. Utöver det självklara som ni tittare kan se i tv-rutan så finns ett helt gäng volontärer och anställda som arbetar i högt tempo back stage.  Alla arbetare är på helspänn och arbetar febrilt för att få varje detalj i produktionen att stämma. Nedanför har vi ett axplock av de aktiviteter som råder under sändningarna. Jag hoppas ni stortrivs med veckans upplaga. Glöm inte att stå med oss!


Högt tempo bakom kulisserna