Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Hälsning från Rigmor Holst

| 2014-03-26 21:21:59
Vi är mitt i vår kampanjvecka och vi har haft en fantastisk sändning idag med fokus på Nepal och det hemska som händer med flickorna där men samtidigt hur Gud reser upp så många av dessa flickor igen. Det är en ära att få vara med i detta arbete. 

I måndags hade vi Rigmor Holst här som är daglig ledare på Kanal 10 Norge och jag bad henne skriva en liten hälsning till er. Nu har jag äntligen fått tid att lägga upp den här på bloggen. (Det är mycket att göra en sån här vecka)

Hälsning från Rigmor:
Känn ingen oro! Jesu ord är tidlösa och mycket relevanta för den tid vi lever i. För många år sedan fick jag en plansch med orden: Frukta inte för morgondagen, jag är redan där! Jesus. De orden har följt mig och jag vill ge dem vidare till dig. När jag var ung och nyfrälst var jag plågad av mycket ångest och oro. Då fick jag rådet av min farmor att inte tänka härifrån och till evigheten på en gång, men för varje ny dag jag fick, bestämma mig för att följa Jesus den dagen. Det rådet har jag följt. Gör det du också. Gud som kallade dig är med dig hela vägen hem. Kom ihåg att framtiden tillhör dem som förbereder sig för den! 

Det är så fantastiskt att veta att Gud är med i allt som händer oss. I alla situationer i alla sammanhang. 

Gud välsigne dig. Vi jobbar vidare här bakom kamerorna och hoppas att Gud får beröra dig denna vecka. 


Hälsning från Rigmor Holst