Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Utmaningshjulet

| 2014-02-12 13:24:57
På fredag spelar vi in premiäravsnittet av Jippie musikshow. Ett inslag i programmet är en tävling som jag utmanar min gäst/gäster i, vad det blir får slumpen avgöra genom att vi snurrar på själva "uppdragshjulet". Idag på förmiddagen blev min idé en verklighet! Jag är så glad! Personalen här på Kanal 10 är verkligen en stor välsignelser, alla bär vi på olika gåvor och talanger som gör att vi komplettera varandra. Eftersom jag hela tiden jobbar med att producera barnprogram och utveckla dem vi har så är det oftast jag som kommer med idéer som någon annan (förhoppningsvis) sedan ska skapa. Så här kan en konversation se ut mellan mig och Ronny;

- Hörru Ronny, nu har jag en sån där idé igen ;D.. Du får säga nej om det inte funkar. Jag jobbar på ett nytt program, och i det här programmet skulle jag vilja ha ett sånt där hjul att snurra på som finns på tivolin etc, där på ska det stå en massa tävlingar. Går det att fixa?

- Går gör det alltid...! (Han ser lite fundersam och förvirrad ut, på grund av min brist på information, jag menar, jag vet ju knappt själv vad jag vill ha...) Hur ska du ha det då?

-Ja, det får du helt bestämma! (Säger jag och hoppas att han ska få en briljant idé från himlen)

-Men hur stort ska det vara då, och i vilket material, vilka färger?

-Hehe.. Vilket material du än vill! Sen ska det vara tillräckligt stort för att synas i bild, sitta tillräckligt högt upp för att man ska kunna stå bredvid hjulet, kort som lång. Men typ så här; (Vevar och visar med armarna) Färgerna får din fru bestämma helt över! Men det ska vara snyggt och inte tusen olika färger...

- Okej... Jag tror att jag får prata med Charlotte, Lennart och sen Jimmy på tryckeriet...

Efter detta korta samtal går jag lycklig upp till kontoret och fortsätter visionerna ihop fler idéer. Ett par veckor senare efter några turer fram och tillbaka med alla inblandade kommer Ronny upp och ber mig komma med ner för att titta på resultatet, som alltid blir grymt! Idag var en sådan dag...Själva hjulet är bara en liten del av själva scenografin, en annan sak jag har bett Charlotte om, som bestämmer över hur det ska se ut i studion, är en trappa med ridå eller liknande som alla gäster ska komma ut genom. Vi får väl se vad resultatet blir.. SPÄNNANDE! (Men jag sover lugnt om nätterna eftersom jag VET att de alltid gör ett grymt jobb, jag har aldrig blivit besviken förr!)


Jacob Goodine har tillsammans med Breanna Oram jobbat fram layouten, efter direktiven: guld, glitter, svart.


Här är ett litet trappsteg, och del av den kommande trappen. -Helt klart ett steg i rätt riktning ;)


På fredag KOMMER det se bra ut här och vara förvandlat till Jippie musikshow... Amen!
Utmaningshjulet