Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Att fira alla hjärtans dag och jul, samma dag!

| 2014-01-29 14:10:27
Som ni säkert redan har förstått så varierar jobbet mycket, ingen dag är den andre lik. Vilket jag är tacksam för eftersom jag lätt blir likgiltig om jag gör samma sak dag ut och dag in. Idag sitter jag på kontoret och sköter planering och förberedelser inför kommande inspelningar, sen måste jag fixa telefonister till kvällens livesänding.

Tänkte visa er några foton från igår när vi gjorde inspelningar till tre olika program;


Efter att ha packat ihop all utrustning på kanal 10 och kört till vår inspelningsplats började vi med att ladda batterierna och släcka kaffetörsten..


Under tiden Marcus riggar all utrustning så trollar jag bort allt som inte ska vara i köket för att det ska se rent och fint ut. I alla fall framför kamerorna, ni ser ju hur det ser ut i de vrår som kameran inte visar.. hehe

 
Här ser ni resultatet av det jag bakade, alla hjärtans dag inspirerade Cake pops gjorda på Rice krispies, marshmallows och choklad. Vill ni se hur jag gjorde kan ni slå på tian kl 18:15 den 14 februari.


När cake popsen var klara och Marcus var nöjd med produktionen plockade vi (han) ihop all utrustning, sen städade vi (jag) köket och plockade fram allt bråte igen ;)


Efter en kort lunchpaus var det dags att möta upp Cecilia och rigga all utrustning igen, den här gången hemma hos min mormor & morfar, där vi spelar in årets julkalender. Det tar sån oerhört lång tid med alla omtagningar för att bland annat få med alla olika kameravinklar. Jag börjar nästan bli rädd för att vi ska behöva ha jul hela vägen fram till oktober-november! (Förra veckan hade vi årets första julbord på julkalenderinspelningen.. vi var väl inte jättesugna ska jag erkänna. Men det var bara till å äta och se glad ut i kameran;) )


Här har ni mig strax innan en sminkscen i förberedelserna för julbordet som jag och tant Agda ska iväg på! När vi var klara med inspelningen var det bara till att plocka ner allt IGEN, köra tillbaka till kanal 10, lasta ur bilen, och sen ÄNTLIGEN åka hem! Lång och intressant dag. Jag menar, att fira alla hjärtans dag OCH jul på samma dag tillhör inte det vanliga!
Att fira alla hjärtans dag och jul, samma dag!