Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

HERRENS ögon överfar jorden

| 2014-01-24 20:39:03

Nu är det fredag kväll och vi har två timmar kvar av denna vecka. Det är en fantastisk ära att få jobba i Kanal 10 familjen, för vi är som en stor familj här. Det händer mycket bakom rutan som är fantastiskt roligt. Vi har Kjell Lindstedt som har gröna kablar som hatt, skämt och historier från Lennart Åsberg och många goda skratt. Ni ser ju bara det som händer framför rutan men bakom händer väldigt mycket. Vi har ett gäng duktiga kameramän och kvinnor, personer som bildmixar, ljudtekniker, studioman och många som svarar i telefon. Sen har vi fantastiska Sanna som idag har bjudit alla oss här ute på indisk mat med egengjorda Naan-bröd. Vi har personer som fyller år, många samtal vid fikabordet och bön för allt som händer. Om du inte har varit här någon gång är du välkommen att titta förbi här hos oss ute i skogen.

Vår gruppchef för Produktionen läste för oss innan bibelordet från 2 Krön 16:9 om att ”Herrens ögon överfar hela jorden, för att han med sin kraft skall hjälpa dem som med sina hjärtan ger sig hän åt honom.” Alla vi i produktionen ger verkligen hela våra hjärtan för att ni i rutan ska få en bra tv-upplevelse. Och när vi ger hela våra hjärtan till det vi gör och för att Kanal 10 ska kunna fortsätta evangelisera och nå ut in i era hem så kommer Gud med all sin kraft och fyller på där vi brister. Jag hoppas verkligen att ni där hemma känner det genom programmen. Jag hoppas ni känner att vi räknar med Gud i allt vi gör och att allt vi gör är för hans ära och för att sprida evangeliet om Jesus. 

HERRENS ögon överfar jorden