Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Berörd av arbetet

| 2014-01-17 15:26:01
Då var det dags för mig, Sanna Henriksson, att skriva mitt första blogginlägg för Kanal 10. När jag inte bloggar, dvs. Alltid annars, jobbar jag med produktion där jag filmar, redigerar och arkiverar. Jag började jobba på Kanal 10 i oktober 2013, så detta jobbet är fortfarande relativt nytt för mig. Även om jag inte har speciellt stor arbetserfarenhet känner jag verkligen skillnad med att jobba i en kristen miljö och att få vara med i att sprida evangeliet i media, än tidigare jobb. När jag står bakom kameran vid väckelsemötena eller något av Kanal 10´s egna produktioner hänger jag oftast med i undervisningen och får på så sätt höra Guds ord på arbetstid. Så ni förstår säkert att jag känner mig väldigt välsingad.

 Igår spelade vi in två avsnitt av programmet "Från mörker till ljus" där tjugoårige Anton Ekman var gäst i första programmet och hans mamma och farmor i det andra. Anton berättade om sin tid som cancersjuk och hur han fick uppleva flera mirakler. Det var riktigt gripande för mig som stod bakom kameran och då kan jag tänka mig hur gripande det kommer vara för alla er som kommer se det när det sänds om två veckor.

Något som jag tycker är väldigt roligt med att vara kameraman(kvinna) är att få träffa alla gäster och programledare för de olika programmen som vi spelar in. På så sätt får jag träffa många olika personligheter och det är både uppbyggande och otroligt häftigt. Innan jag avslutar detta inlägg måste jag upphöja mina kollegor som är fantastiskt kunniga och har härliga personligheter. Utan dem hade jag för det första inte lärt mig speciellt mycket om produktion, och för det andra inte skrattat så mycket som jag gör.

 Tack för mig.
Sanna
Berörd av arbetet