Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Sjunde dagen

| 2013-11-01 16:06:58
Vi åkte till Bethesda dammen där vi sjöng några sånger i s:t Annas kyrka. Utanför hade vi sedan en liten samling och vi fick höra om när Jesus helade en lam man just vid platsen där vi satt. I videon här under kan du höra lite av hur det lät.

Sen lämnade vi Jerusalem och begav oss mot Döda havet som ligger 400 m under havsytan. Temperaturen låg mellan 35-38 grader, i vattnet var det runt 30 grader. Som ni förstår var det riktigt härligt att flyta omkring i det salta turkosa vattnet. Ett stort plus var att alla "saltklumpar" (vad kallar man det egentligen för?) var borttagna på stranden vid hotellet så man kunde enkelt och framför allt smärtfritt kliva i vattnet!


På kvällen efter middagen blev det mer sång då vi hade Minns du sången. Det var flera från gruppen som medverkade genom att sjunga just sina favoritsånger.

Här nedan finns min videohälsning som jag så naivt hoppades kunna ladda upp där och då eftersom det (hör och häpna) fanns wifi på hotellet! Dessvärre var inte hastigheten den bästa och därför gick det inte i alla fall..


Sjunde dagen