Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanelbullens dag

| 2013-10-01 14:10:29

Igår åkte jag och min kollega Amanda Goodine till Staffanstorp för att filma veckans avsnitt till kompisklubben hemma hos min kära faster Kicki Philipsson.

På fredag är det ju kanelbullens dag så självklart bakade vi världens godaste bullar. -Jag fick faktiskt lära mig både ett å annat bra knep för att få till dem så där extra saftiga och riktigt mumsiga!

Eftersom Kicki inte bara bakar kanelbullar i världsklass, utan dessutom är pastor i Centrumkyrkan i Staffanstorp, så passade vi på att samtala om Jesus och om hur man kan göra för att vara lika kärleksfull och uppmuntrande som han är!

Missa nu inte Jippie's kompisklubb på fredag, observera den nya sändningstiden 18.15!!
Kanelbullens dag