Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Uppehållstillstånd!

| 2013-09-19 15:57:14
Det är med stor glädje och tacksamhet till Gud som vi kan berätta att vår högt uppskattade medarbetare Breanna Oram idag har fått uppehållstillstånd.

Processen började i juli när hon skickade in sin ansökan, hon fick då reda på att processen skulle ta mellan 8-10 månader, vilket hon inte hade tid med eftersom hennes dåvarande uppehållstillstånd skulle gå ut nu i slutet av september.

I måndags kontaktade hon migrationsverket för att se om hennes situation kunde prioriteras med tanke på att hon verkligen behövs här på Kanal 10. Hon fick god kontakt med en man som gav henne en email adress hon kunde kontakta, vilket hon gjorde igår förmiddags.

Vi har bett mycket över det här eftersom vi verkligen tycker om Breanna och vill ha henne kvar hos oss! Och idag vid lunchtid kom alltså beskedet att när hon nu på måndag åker till Canada för en månads semester hos sin familj, så måste hon inte stanna där för gott utan får komma tillbaka hit till Sverige!

-Underbart, tack  Jesus för bönesvar! Detta firar vi med tårta :)

                 

                          

Uppehållstillstånd!