Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Ny hemsida!

| 2013-09-11 13:49:52

Äntligen är vi igång med vår nya hemsida! Det känns helt fantastiskt! Vi hoppas att du ska trivas här och att du enkelt ska kunna ta del av mer information kring dina favoritprogram, kanske även upptäcka nya?

Dessutom kommer vi flitigt lägga upp olika nyheter och andra aktuella saker som händer. Allt ifrån kommande program, till klipp från olika inspelningar, och vår vardag här på Kanal 10. Förhoppningsvis blir det även en och annan bloopers;).

Apropå bloopers, du har väl inte missat att vi har lagt upp två olika klipp från hur det kan gå till under inspelningarna till våra program? Det ena klippet är inför Nyhetsforum nu på lördag. Två av våra kära medarbetare blev stoppade av polisen under en inspelning, allt för att få till snygga kameravinklar! Som jag skrattade när jag första gången fick se det och höra historien bakom.

Det andra klippet är en bortklippt del från Jippie’s kompisklubb som går nu på fredag. Vi är ganska spontana och har väldigt roligt när vi spelar in programen, ibland lite för roligt om jag säger som så;)…

Många av er har hört av sig till oss och gett önskemål om möjligheten att se inspelade program i efterhand. Jag kan berätta att vi aktivt jobbar med detta för att så snart som möjligt vara igång med en play funktion. I dagsläget kan jag tyvärr inte avslöja något datum så ni får helt enkelt hålla ögonen öppna och surfa in här lite titt som tätt!

Jag hoppas som sagt att ni ska tycka om hemsidan och se den som en stor tillgång. Saknar ni något får ni gärna skicka iväg ett mail till oss med era tankar och förslag.

Ha det gott!

Ny hemsida!