Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanal 10 fortsätter att växa

| 2019-05-25 12:41:14

Kanal 10 DIREKt har nyss avslutat sin femte stora satsning för i år. Vi önskar att få uttrycka ett stort tack till alla våra partner samtidigt som vi vill hälsa alla nya välkomna. Vi ser flera trender just nu. En av dem är att vi blir ca 100 nya partner/sådana som höjer sin insats varje månad.

Kanal 10 är ingen dagslända. TV-stationen är inne på sitt fjortonde år. Mediabilden har förändrats drastiskt under dessa år. Nu är tid för omtag där rekrytering, samling och föryngring står på agendan. Denna växling är egentligen ganska odramatisk. Vi slänger inte ut allt gammalt men behåller det som har igenkänning och som fortfarande bär frukt. Hand i hand med yngre förmågor ser vi hur Kanal 10 idag breddas och når längre.

I den takt som utvecklingen går framåt vinkas även andra mediaplattformar in. Vi finns i allt större utsträckning på sociala medier, webbsidan och genom croome cast,

Nästa satsning blir youtube.

I samband med att tittarna meddelar sitt bidrag, som ser till att utveckla tv-kanalen, skickar vi hem en ”motgåva”. Dessa produkter kan vara CD -skivor, böcker, DVD:er. Bara den här veckan har närmare 2000 sådana enheter gått. Dessa i sin tur påverkar ytterligare några tusen människor.

Fler fakta

Våra 15 minuters sändningar denna vecka på Facebook (en per kväll) har idag fler än 30 000 visningar och har delats (Facebook användare som delar det bland sina vänner) fler än 1000 gånger.

Kanal 10 låg länge och stampade på 4500 månatliga givare. Vi bestämde oss att med Guds hjälp bryta dödläget och vi ser nu hur vi närmar oss 5000 ( 4901) i skrivandets stund. Efter 13 års arbete finns det de givare som har lämnat jordelivet och så finns det dem som vil gå vidare efter några år och stödja andra projekt. Allt detta är naturligt.  Rotationen handlar om ca 25 varje månad. Det betyder att vi egentligen behöver 300 nya varje år bara för att hålla status que (oförändrat tillstånd).

Kanal 10 är idag Sveriges största svenskägda kristna mediaplattform och kräver egentligen 10 000 fasta månadsgivare. Om vi hade haft så många skulle vi kunna släppa kravet på oss att anordna insamlingsveckor. Insamlingarna skulle då hellre kunna riktas mot sociala projekt i tredje världen. 

 

 

Kanal 10 fortsätter att växa