Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanal 10 - Sveriges största svenskägda kristna mediaplattform

| 2019-05-04 16:34:42

Vi är tacksamma när vi ser hur nästan 100 nya partner varje månad kommer till. I den siffran finns även de som är partner sedan tidigare men är beredda att höja sitt månatliga bidrag. I en organisation som lever på enskilda människor förtroende finns alltid en viss rotation på ”prenumerationstocken”. Det finns de som lämnar det här jordelivet och det finns andra som känner att de har gjort sitt nu. För att hålla status q (plus minus noll) behövs det ca 300 nya varje år av bara det skälet.

Tiden då TV var ett nyhetens behag är över. Marknaden vimlar av glada amatörer numera och utbudet att sända olika budskap genom digitaliseringen är nästan oändligt. Att Kanal 10 trots dagens nya utgångsläge är Sveriges största svenskägda kristna mediaplattform är stort men även förpliktigande.

De senaste tidens uppgång i antal tittare och partners bådar gott inför framtiden då vi står inför stora utmaningar i investeringar som förmår lyfta oss ännu längre fram i konkurrensen med stora sekulära tv-kanaler. Vi skulle bli så glada om även du ville vara en del av målsättning att se 1000 nya partner komma till år 2019.

En annan glädjande utveckling är att se hur vår publik på sociala medier har fördubblats på kort tid. Vår målsättning är att så snart som möjligt se hur 20 000 människor följer oss på Facebook. Tillsammans med dig kan vi se detta hända inom en snar framtid. Tack för att du stödjer och delar vår vision för Sverige.

PS. I morgon söndag kl 11.00 kommer vi att testköra en direktsändning på Facebook utifrån en mycken liten men avancerad teknisk utrustning.

 

Tommy Dahlman

Marknadschef och Programledare Kanal 10 Sverige

Kanal 10 - Sveriges största svenskägda kristna mediaplattform