Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Sekulär media uppmärksammar KANAL 10

| 2019-02-16 10:28:24

Sekulär media speglar ofta kristet liv i Sverige på ett knappfärdigt vis. Ofta på grund av okunskap och andra gånger på grund av illvilja. Vi befinner oss i ett av världens mest avkristnade länder och det reflekteras tydligt i svenskt kulturliv och mediabrus.

Av den anledningen är det ännu roligare att peka på undantagen. Kanal 10 är den enda svenskägda kristna tv-kanalen och tidningen Smålänningen skriver idag (14/2) en helsida positivt om oss utifrån denna aspekt. Nästa vecka har vi vår månatliga satsning som går under namnet Kanal10 DIREKt - Ca 35 gäster från olika områden i svenskt samhällsliv är inbjudna. Sedan i somras har vi haft ca 150 gäster från alla olika hörn av svenskt kulturliv, kyrkliv, idrottsliv etcetera som medverkat under dessa livekvällar.  Det har med andra ord varit en bra bredd som har uppskattats av tittarna.

Imorgon fredag (15/2) sitter jag med en annan tidning i Sverige som är nyfikna på hur man kan driva en hel TV station som sänder program  24 timmar per dygn utan licens pengar. Mera om det senare.

Hoppas att du vill se oss i våra direktsändningar nästa vecka.

Här är länken till reportaget 

https://www.smalanningen.se/article/direktsandning-succe-for-kanal-10/

Tommy Dahlman

Marknadschef och Programledare

Kanal 10 Sverige

Sekulär media uppmärksammar KANAL 10