Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Passionen som driver oss

Joakim Claesson | 2018-01-31 14:07:55

  Kära vänner, partner och gåvogivare till Kanal 10,
 
  Jag älskar människor som är passionerade. Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga  problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak. Till och med säljare som säljer ointressanta artiklar kan attrahera mig, om de drivs av äkta passion.
 
  I min församling är jag lovsångsledare och för mig har kärleken och passionen till Jesus varit det enda som drivit mig. Jag har inte särskilt vacker röst eller särskilt stor begåvning rent musikaliskt och ändå får jag ofta höra att människor gillar när jag leder lovsång. Och då menar jag inte bara "vanlig" lovsång, utan det kan lika gärna vara en solo- eller duettsång. Jag är helt övertygad om att det handlar om att man kan se min passion i det jag gör - att tillbe Jesus. Jag ÄLSKAR att sjunga om och till Honom. Det jag gör på scenen är egentligen samma sak som jag gör hemma i min ensamhet. Jag utgjuter mitt hjärta. Det blir inte bara vackra ord, utan mer en överlåtelse till Jesus från mitt inre.
 
  Jag tror att, om alla vi som tillhör Jesus, väljer att leva våra liv i passion skulle vi attrahera så många fler människor till att följa Honom. Det handlar inte om vackra ord och fina handlingar, utan om passionen och kärleken till honom. Den största faran när det gäller detta är religiositet. Religion vet de "rätta" orden och handlingarna, det blir lagiskt och många "måsten". Religion begär att andra ska handla och tala på ett visst sätt och ser ofta felen hos människor. Lever man däremot i passion, så kommer vänliga ord och handlingar automatiskt. Man kan helt enkelt inte låta bli. Det är det enda som kan attrahera människor på riktigt. Religionen dödar, men passionen (relationen) till Jesus ger liv!
 
  Låt oss be om mer kärlek till Jesus och att vi får passionerade hjärtan, så att vi kan förvandla det här landet!

Joakim Claésson,
VD Kristen TV i Sverige AB
joakim@kanal10.se
Passionen som driver oss Passionen som driver oss