Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Var med och hjälp fattiga familjer från slumområden i Indien

Vill du vara med och hjälpa fattiga familjer från slumområden i Indien? I november gör Kanal 10 Asien en satsning på slumområden i Indien där du med din gåva kommer bidra till att fattiga familjer i den Indiska staden Chennai får julklappar, mat och leksaker.

 

Insamlingen kommer ske under våra direktsända Missionskvällar 12 och 13 november kl. 19:00-22:00 på Kanal 10.

 

Under veckans Missionskvällar kommer du även få träffa spännande gäster och höra härliga berättelser om vad Gud gör i Asien. Några av gästerna du får möta är Open Doors, Alfonso Schöld, Stefan Jernsand, Svaniya och Niroj.

 

Var med och välsigna dessa familjer. Din gåva gör skillnad!