Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Premiär för det nya och spännande programmet - Kalla Kriget

Fredagen 28 februari 1986 skjuter någon ihjäl Sveriges statsminister. Vad var det egentligen som hände den där kvällen? Och vem höll i pistolen? Med utgångspunkt från Bo Theutenbergs dagböcker - folkrättsexpert, diplomat, militärstrateg, professor och vittne kring händelserna som omgärdade Palmemordet  - ska vi i 6 delar få inblick i Sveriges utsatta läge mellan Öst och Väst under Kalla Kriget. 


Vi kommer få ta del av spännande inslag, historisk fakta och inte minst höra Bo Theutenberg berätta om Kalla Kriget, ryska ubåtar, spioner, Palmemordet, och hur det påverkade Sverige. Programledare för det intressanta programmet är Ruben Agnarsson.


 

Missa inte premiären av Kalla Kriget - Fredag 2 oktober kl. 19:30


Repriser:

Lördagar kl. 11:30

Söndagar kl. 23:00

Måndagar kl. 15:00