Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Nyheter i tablån

 

"Medan Vi Väntar"
Under vintern kommer att ske en del större och mindre förändringar i tablån. Vi har t.ex. ett helt nytt program med Mikael Järlestrand som kommer att sändas i november och december på söndagar med repris på onsdagar; "Medan Vi Väntar". I november väntar vi på Allhelgonahelgen och i december väntar vi på julen. Vi ser verkligen fram emot detta program så missa det inte!

"Från Vårt Perspektiv" och "15 Minuter med Börje"

Från och med november kommer "Från Vårt Perspektiv" att ta paus och fr.o.m. december gör även "15 minuter med Börje" det. Vi ser fram emot att höra Börjes hjärta i direktsändning på både Kanal 10 Direkt-veckorna och Missionskvällarna som kommer framöver, inte minst under julen.

"Goda Nyheter med Håkan och Pia Westergård"

Just nu spelar vi in säsong 3 och säsong 2 startar i november, så vi kan fortsätta att få inspirerande undervisning.

Emellanåt sker det saker som kan påverka tablån, då den trycks så långt i förväg, men ha gärna för vana att titta på tablån på kanal10.se/tabla