Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Premiär för möten från Smålandskonferensen 2019

Som ni säkert vet har vi varit arbetssamma som myror under sommaren och filmat många av de största konferenserna inom frikyrko-Sverige. En del konferenser sände vi live och vissa har vi spelat in för att kunna visa under hösten och vintern.

Söndagen den 1 september kl 16.00 är det premiär för möten från Smålandskonferensen 2019 med Trosgnistan.

I det första mötet talar Göran Duveskog och sedan följer möten med talare som Birger Skoglund, Samuel Liljeblom, Curt Johansson, Christopher Alam, David Duveskog, Daniel Alm, Morgan Carlsson, Tord Renkel, Susanne Renkel, GerOwe Liw, K-G Larsson, Mika Halkola, Dimitri & Natasja Laptev, Linda Bergling och Deresse Lakew.

Så boka in söndagar kl 16.00 för att få ta del av inspirerande undervisning!