Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Tommy Dahlman och Kanal 10

Tommy Dahlman har tillsammans med Börje Claesson (Koncernchef) och Joakim Claesson (VD) kommit överens om att vidta en konstruktiv behandling för Tommy Dahlman. Hanteringen sker med professionell vägledning.

Genom rehabilitering kombinerat med arbetsuppgifter inom Kanal 10 tar vi som arbetsgivare ansvar när någon av våra anställda får särskilda behov och Tommy Dahlman kommer nu att genomgå en kognitiv terapi.
Under tiden som han får terapeutisk hjälp har han inga offentliga uppdrag.

Vår fasta övertygelse är att Tommy Dahlman kommer gå stark ur denna tid då en del händelser i hans liv orsakat både honom och oss lidanden. Vi vill med denna väg visa på fasthet men också på evangeliets stora gåva som innehåller upprättelse, kärlek och Guds stora omsorg.


Börje Claésson
Kanal 10 Media AB

Joakim Claesson
Kristen TV i Sverige AB