Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Löneadministratör, ekonomiassistent - vikariat 12 månader

OM TJÄNSTEN

Vår kollega ska bli mamma! Därför söker vi nu en vikarie på deltid till vår administrationsavdelning i Älmhult. Vi söker dig som är en noggrann och hjälpsam person som vill bidra till att driva den dagliga verksamheten framåt. Tjänsten är ett vikariat och innefattar löne- och ekonomiadministration. För att passa in i verksamheten delar du Kanal 10s vision. Vi brinner för det vi gör och tycker det är viktigt att trivas ihop på jobbet.
Din huvudarbetsplats kommer att vara i Kanal 10:s lokaler i Idhult, strax utanför Älmhult. Hit kommer du med bil och för att klara av tjänsten bör du ha B-körkort.
Tjänsten är ett halvtidsvikariat på 12 månader men det kan finnas möjlighet till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER

Som löneadministratör kommer du att arbeta nära vår ekonomiansvarige och vår administratör. Arbetet är självständigt men innebär samtidigt mycket kontakt med människor. Du kommer vara kontaktperson för chefer och anställda gällande lönefrågor och ser detta som en rolig del av vardagen. För rätt person kommer det finnas möjlighet att utvecklas i tjänsten.
Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
•    Kontrollera löneunderlag
•    Löneberäkningar
•    Utfärda intyg såsom arbetsgivar- och inkomstintyg
•    Ta fram statistik
•    Besvara frågor och ge service
•    Behjälplig till ekonomifunktionen

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom löneadministration samt har någon form av ekonomisk utbildning eller utbildning inom lön. För att lyckas i tjänsten är du nyfiken och villig att lära samt har lätt för siffror. Vidare är du väl insatt i lagar, regler och avtal som reglerar löner. Du tar dig an de dagliga arbetsuppgifterna med god struktur och hög grad av noggrannhet. Du trivs både med självständiga arbetsuppgifter såväl som att samarbeta med övriga på ekonomiavdelningen. Som person är du lyhörd och hjälpsam. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt för att tillsammans driva den dagliga verksamheten framåt. Vidare är du flexibel och ser vad som behöver göras och är redo att ta dig an nya utmaningar och uppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KRAV

Du har

•    God service- och samarbetsförmåga.
•    Goda datakunskaper.
•    Grundläggande kunskaper i Excel.
•    Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
•    B-körkort.

MERITERANDE

•    Erfarenhet av arbete i Crona Lön.
•    Erfarenhet av HR/personaladministration.
•    Erfarenhet av löpande bokföring.
•    Kunskap om arbetsmiljöfrågor


VILLKOR & ANSÖKAN

Tjänsten är ett vikariat på 50% med tillträdesdatum 2019-10-01 eller efter överenskommelse. Vikariatet gäller ett år från tillträdesdatum men det kan finnas möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag.   
 
Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2019  

Ansök via mail. Mejla din ansökan till joakim@kanal10.se

Läs mer om Kanal 10 på www.kanal10.se
Där kan du läsa mer om vår vision.