Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Producent, vikariat 12 månader

OM TJÄNSTEN

Vår kollega ska bli mamma! Därför söker vi nu hennes vikarie till vår produktionsenhet i Älmhult. Vi söker dig som är en driven och idérik producent som vill bidra till vår verksamhet med nya spännande tv-program. Tjänsten är ett vikariat och innefattar både projektledning och produktion. För att passa in i verksamheten delar du Kanal 10s vision.
Produktionsenheten på Kanal 10 består av femton sköna kollegor, varav ytterligare en producent, flera assisterande producenter och en produktionschef som du kommer arbeta tätt tillsammans med. Övriga kolleger arbetar i administration och i vårt Master Control. Vi brinner för det vi gör och tycker det är viktigt att trivas ihop på jobbet.
Din huvudarbetsplats kommer att vara i Kanal 10:s lokaler i Idhult, strax utanför Älmhult men tjänsten innebär mycket resande, främst i Sverige. För att klara av tjänsten behöver du ha B-körkort. Tjänsten innebär ett flexibelt schema som inkluderar arbete både kvällar och helger.
Tjänsten är ett heltidsvikariat på 12 månader men det kan finnas möjlighet till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER

Rollen som producent är omväxlande och självständig. Arbetet innebär mycket planering, problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser. Arbetsuppgifterna varierar och omfattar alla delar av produktionsverksamheten och inkluderar projektledning i form av planering, produktion och genomförande av direktinspelningar. Vissa projekt och produktioner kommer du att leda från början till slut, andra sker i nära samarbete med enhetens andra producenter. Att ha kontakt med programmedverkande, tv-fotografer och teknisk personal kommer att vara en del av vardagen och kräver att du är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer.
Som Producent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:
•    Projektledning & planering
•    Produktion & genomförande av projekt
•    Konceptutveckling
•    Filmning
•    Ljussättning
•    Ljudupptagning
•    Redigering
 
KVALIFIKATIONER

För att passa i rollen bör du ha flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på produktionsbyrå, webbyrå, reklambyrå eller tv-station eftersom du kommer att ansvara för att ta fram och genomföra idékoncept och helhetslösningar.
Vi söker dig som är driftig, utåtriktad och organiserad samt har lätt för att skapa goda relationer. Du är en produktiv och flexibel lagspelare som kan planera, driva och ta ansvar för ditt arbete. Du trivs i ett högt arbetstempo och är van vid att själv komma på och utveckla egna idéer.
I övrigt kräver arbetsuppgifterna en uttalat god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du behöver även ha intresse för teknik för att trivas i vår vardag.
Eftersom du kommer att arbeta både dagtid, kvällstid och helger bör du ha en öppen inställning till dina arbetstider. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KRAV

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med tv/videoproduktion. Självklart har du en mycket god kunskap om både kamera, ljud och ljus. Vi ser helst att du har en eftergymnasial utbildningsbakgrund inom tv-produktion eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.
•    Relevant utbildning inom kommunikation eller media eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
•    Erfarenhet av att producera rörligt material från start till mål.
•    God samarbets- och samordningsförmåga.
•    God kommunikativ förmåga.
•    Erfarenhet av projektledning.
•    Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
•    B-körkort.

MERITERANDE

•    Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller motsvarande.
•    Erfarenhet av konceptutveckling.
•    Du behärskar ett videoredigeringsprogram (Adobe Premiere/Final Cut/Avid)
•    Du behärskar de flesta programmen i Adobe Creative Suite.


VILLKOR & ANSÖKAN

Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträdesdatum 2019-10-01 eller efter överenskommelse. Vikariatet gäller ett år från tillträdesdatum men det kan finnas möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så tveka inte att ansöka redan idag.   
 
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Amanda Goodine, produktionschef. Amanda nås via växeln, tfn 0467-533 50. Du kan även kontakta henne på amanda@kanal10.se   
 
Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2019  

Ansök via mail. Mejla din ansökan till joakim@kanal10.se

Läs mer om Kanal 10 på www.kanal10.se
Där kan du läsa mer om vår vision.