Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kanal 10 söker ekonomiadministratör

Vill du arbeta på en allkristen TV-kanal som förmedlar evangeliet om Jesus Kristus?

Nu söker Kanal 10 en driven ekonomiadministratör som vill vara med och utveckla vår ekonomiavdelning. Som medarbetare i Kanal 10 Media-koncernen blir du en del av en växande global verksamhet. För att passa in i verksamheten delar du Kanal 10s vision. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Vidare har du en  god analytisk förmåga. Vi tror även att du har ett stort hjärta för att sprida evangelium. I rollen som ekonomiadministratör kommer du att arbeta på Kanal 10s kontor i Idhult (strax utanför Älmhult) där du omges av trevliga kollegor och en familjär atmosfär. För rätt person kommer det att finnas möjlighet att utvecklas i tjänsten.


I rollen som ekonomiadministratör ingår bland annat:
• Löpande bokföring
• Arbete i ekonomisystem
• Kontering
• Fakturering
• Leverantör-och kundreskontra
• Kassa-och bankavstämningar
• Deltagande i bokslutsarbete
• Besvara förfrågningar och ge service

Vem är du?
Vi söker dig som minst har en avslutad gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller liknande och har erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Visma och LevDoc men det är inget krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att ta till dig och använda olika IT-system. Du har god svenska i såväl tal som skrift.
 
Låter detta som en tjänst för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag! Skicka personligt brev och CV till vår VD Joakim på joakim@kanal10.se. Joakim finns också tillgänglig för frågor på 0476-533 50. Urval sker löpande.
 
Övrig information
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Krav: Tjänsten kräver B-körkort.  
 
Läs mer om Kanal 10 på www.kanal10.se
Där kan du läsa mer om vår vision.