Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Nytt program med start på söndag

Vi är så glada för våra tittare i Finland och för samarbetet med finska vänner som Håkan och Pia Westergård. Nu på söndag, 20 januari, är det premiär för deras nya program "Goda Nyheter med Håkan & Pia Westergård" kl 18.30

Vi har intervjuat Håkan lite inför premiären och här kan du läsa hans svar på några frågor:

Hur känns det inför premiären av "Goda Nyheter"?

Håkan: Det känns bra! Egentligen är det ju fråga om en ”ny-premiär” eftersom vi sänt ett antal program också tidigare på Kanal 10. Men nu har vi fått bra produktionsmöjligheter för programmet genom den hjälp Kanal 10 ger oss med inspelningar, editering mm.

Det kommer också att märkas en del förändringar i programmen nu gentemot tidigare genom att vi tar in gäster och också lägger in en del sång och musik. Detta märks redan nu från nystarten då vi har Johan och Gunilla Sigvardsson med oss i några program och om några veckor så kommer evangelisten Henry Holmberg att medverka i några program. Vi tror att tittarna kommer att trivas tillsammans med oss och våra gäster i programmet.

Vad hoppas ni åstadkomma med programmet?

Håkan: Vi vill presentera Jesus på ett för tittarna naturligt och lätt förståeligt sätt och vi hoppas och tror att många som ännu inte avgjort sig för att ge sina liv till honom och för att följa honom skall göra det. Det har vi sett människor göra i Finland där vi bor och där vi sänt ett stort antal program under ca 15 år, och det vill vi se också i Sverige.
Men det kommer nog att bli en hel del ”matnyttigt” för redan troende kristna också.

Hur var det att spela in hos Kanal 10?

Håkan: Det var väldigt trevligt att spela in program hos Kanal 10. Vi fick ett så vänligt och hjälpsamt bemötande. Personalen gjorde sitt bästa för att allt skulle bli så bra som möjligt, ja vi ger både ledarna och personalen ett verkligt gott betyg!

Vad brinner ditt och Pias hjärta för?

Håkan: Vi har hela vårt liv varit inriktade på att nå människor med evangeliet, och det kommer vi att fortsätta med. Det är med stor tacksamhet till Gud vi har tagit emot kallelsen att tjäna honom, och också att nu på senare år nå ut genom både TV och radio. Publiken har på det sättet blivit mycket, mycket större, och vi noterar att det är både kristna och inte kristna, äldre och yngre, kvinnor och män som ser programmen. Människor har blivit frälsta, helade, döpta i den Helige Ande, uppmuntrade och styrkta.
Detta tror vi skall ske också i Sverige! Så vi säger: Jesus till människorna – människor till Jesus!

Välkommen att följa våra nya program redan nu från starten på söndag 20 januari kl 18.30!