Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Jesusfestivalen firar 20 års jubileum!

 

För nittonde året i rad, med andra ord 20:e gången i ordningen, bjuder församlingen Citykyrkan och Kanal 10 in till sommarfestival i Älmhult. Medverkande under Festivalen är ex. Göran Duveskog, Ted Yuke (Kanada), Mikael Alfvén, Per-Åke Eliasson, Stefan Edefors, Jens Garnfeldt, Linda & Gunnar Bergling, Hans & Eva Marklund, Buck Hudson, Kjell & Gunilla Lindstedt och många fler.

Festivalen börjar fredagen den 27 juli klockan 19.00 och håller på fram till söndagen den 5 augusti. Festivalmötena hålls i Linnéskolans idrottshallar, men också på torget i Älmhult. Det blir upp till fem möten varje dag. Vi sänder kvällsmötena på Kanal 10 Sverige kl 19.00 fr.o.m. den 28 juli.

Du hittar all info på http://jesusfestivalen.se/

Varmt välkommen till Älmhult!

Börje och Britt Claésson