Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Kampanjvecka 19-23 feb

Brita Peters, Eleonora Lahti, Alf Lax, Kathrin Philipson, Nina Eriksson och Tre Barytoner. För att inte tala om Lotta Bornö, Nenne, Ted och Toye med Emilia och Robert Lindberg, syskonen Lasse och Lisen och Carina Berg. Det är en del av de som är med oss under våra live-kvällar under februaris kampanjvecka 19-23 februari. Vi sänder kl 18.15-22.00 mån-tors och på fredag är sändningstiderna 18.30-23.00.

Förutom dessa fantastiska gäster har vi så klart våra egna programledare med under hela veckan. Och DU är hedersgästen. Du som kopplar ihop med oss genom din TV, dator, surfplatta eller mobil för att vi tillsammans ska bära fram de glada nyheterna om Jesus som varje människans individuella, och mänsklighetens kollektiva, hopp.

Kampanjveckan är också vår insamlingsvecka då vi fokuserar på ett speciellt sätt på att samla in ekonomiska medel för Kanal 10's existens och utveckling. Stå med oss genom att bli månadspartner med ett fast belopp varje månad, eller genom att ge en engångsgåva.