Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Aktuellt

April april

 

"April, april nu kommer vi till. Vandrar i Guds löften och i allt vad Han vill."
Det kanske kan bli den kristna versionen av "April, april din dumma sill", för här är vi inga dumma sillar som luras vart någon vill.

Hur som helst så närmar sig april med slaskiga steg. Vi firar påsk och vårens ingång i vårt avlånga land.

Här är en del av de speciellt uppmärksammade saker som händer på Kanal 10:

Uppståndelsekvällar: 3-5 april (redan under påskveckan har vi "Påskkvällar" enligt Kanal 10-tradition)
Gäster: Peter Norberth med band, Linda Bergling, Håkan & Cathrine Lind, Lotta Bornö, Hans-Åke Dahlgren, Ingemar Helmner samt Kjell Lindstedt, Joakim Claesson, Börje Claesson, Sara Yonadam, Kicki Philipson, mfl.

Missionskvällar: 12-13 april

"Israel firar 70 år" 22 april kl 19.00-21.00: Specialsändning med anledning av att landet Israel denna vecka firar 70 år som modern stat. Med Max Federmann, Rigmor Holst och Ruben Agnarsson.

Kampanjkvällar: 23-27 april

"Mor Sannas Kök" har nypremiär den 30/3 och går på fredagar. Avsnitten kommer även upp på Kanal 10 Play och recepten på kanal10.se

Vi kommer dessutom att sända en norsk serie för första gången i Sverige: "Israel Live med Elisabeth Mork" Söndagar kl 22.30

Följ gärna Kanal 10 på sociala medier (Facebook, Twitter, Instagram) och var en återkommande besökare på kanal10.se för att inte missa nyheter och annan viktig information som vi vill förmedla ut till alla våra tittare.


Senaste blogginläggen

Kanal10-Bloggen 2 jul 2018

En sommar av sela

Denna bloggtext är till dig som kanske inte ser fram emot sommaren 100%... Du som inte vet vad jag menar, kan scrolla vidare om du vill. Denna text är till alla de som kämpar.

Kanal10-Bloggen 4 maj 2018

Bibelns fantastiska djup uppenbarad

Och Gud längtar efter att vi ska ta tid i vår bibelläsning till att förstå vad vi läser. När vi förstår vad vi läser förstår vi ännu djupare vem Gud är. När vi förstår vem Gud är, blir vi frimodiga och trygga i hur Han ser på oss. När vi är trygga i det, kan vi bära frukt som förhärligar Gud, be frimodiga böner och vara ett ljus för de runtomkring oss.

Kanal10-Bloggen 26 mar 2018

Påsken i praktiken - Hur påverkar påsken vårt vardagliga liv

Nu är vi inne i ”stilla veckan”; påskveckan. Den vecka på året då många av oss tar extra tid för Bibelläsning och att tänka på Jesu sista vecka. Från Palmsöndagen då Jesus red in i Jerusalem för att bli (profetiskt) hyllad som Israels Kung till skärtorsdagens Getsemane-stund, långfredagens till synes oändliga lidande och döden på korset, vidare till den tysta påskaftonen som bäddar för en euforisk uppståndelse-söndag!

Perspektiv-bloggen 31 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Ledaren, programtablån 28 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Kanal10-Bloggen 10 jan 2018

Guds icke-jämförande kärlek

Är det inte just sådan Hans kärlek är; den jämför inte barnen med varann. Han föredrar inte en framför en annan. Hans kärlek räcker inte bara till för den som producerar mest för Honom just nu. Och Han vill inte att de ska se på varann med avund och jämförelse.

Kanal10-Bloggen 21 dec 2017

Vilken jul skulle du välja

"Jag ville skriva om hur olika julen kan se ut för olika människor, och den här bilden förstärkte mitt budskap. Tänk om vi, precis som vi kan välja musik och spellista, kunde välja vilken typ av jul vi vill ha detta år! Precis som spellistorna, kunde julen karakteriseras av olika saker."

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Kanal10-Bloggen 13 okt 2017

Frihet - en gåva, ett val, en person

I denna text uttrycker jag några korta tankar om frihet, vad den grundas på och hur vi kan leva i den. Frihet är en gåva, ett val och en person.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Nu är det tid för väckelse!

Under våra sändningar från Löttorp, kunde vi känna en vind av förändring över vårt land. Alla vi som var där (och förhoppningsvis även ni som tittade på TV:n hemifrån), upplevde en atmosfär av väckelse. Sången och vittnesbörden från alla medverkande var nästan uteslutande tal om vad Jesus gör i vårt land just nu. Inte minst från våra vänner i församlingen EChurch i Uppsala, som var med oss hela tiden.