Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies här. Kanal 10 Media AB policy kring cookies.

Aktuellt

Kanal 10 på Apple TV!

En stor nyhet är att du nu kan se på Kanal 10 genom Apple TV, som är ett bra alternativ om du inte kan ta in Kanal 10 via satellit eller kabel-tv.Detta är ett första steg i vårt arbete med att göra Kanal 10 allt mer tillgängligt för alla som önskar att titta på oss.

Förutsättningen för att kunna använda en Apple TV för att se Kanal 10 är att du har tillgång till eller kan skaffa bredband med en hastighet på minst 3-4 Mb/s och har en platt-TV med HDMI-ingång (digital anslutning på tv:ns baksida, standard sen minst tio år på alla platt-tv). Den kan kopplas upp mot internet både med nätverkskabel eller trådlöst till ditt eget WiFi-nätverk. Självaste appen "Kanal10" söks upp och laddas ner i boxens App Store.

En stor fördel med denna mediaspelare är att du slipper betala några abonnemangsavgifter utöver internetkostnaden, som de flesta ändå redan betalar för. Boxen finns att få tag på i vanliga TV- och elektronikbutiker och kostar runt 1600 kr. Med Apple TV ser du också våra systerkanaler Kanal 10 Norge och Asien, och man kan även lyssna på Radio 10. En annan fördel är att den fungerar lika bra i Europa, USA, Australien, Indien eller var du bor bara internetförbindelsen är god nog.

Det finns också ett stort utbud av andra kristna tv-kanaler att ladda ner till denna box, som t ex GOD, CBN, TBN, Hillsong, Visjon Norge och många fler. Du kan om du så önskar komplettera med appar för SVT Play, TV4 och så vidare.

Viktigt att notera är att detta gäller senaste Apple TV-modellen, den så kallade 4:e generationens mediaspelare med 32 eller 64 GB internminne, som funnits på marknaden sen ett år tillbaka. Den ska inte förväxlas med de tidigare generationernas Apple TV, som är billigare men tyvärr saknar möjlighet att ladda ner Kanal 10:s app.

Läs mer om hur du får in det här:
http://kanal10.se/fa-in-kanal-10/f%C3%A5-in-kanal-10-apple-tv

Senaste blogginläggen

Kanal10-Bloggen 4 maj 2018

Bibelns fantastiska djup uppenbarad

Och Gud längtar efter att vi ska ta tid i vår bibelläsning till att förstå vad vi läser. När vi förstår vad vi läser förstår vi ännu djupare vem Gud är. När vi förstår vem Gud är, blir vi frimodiga och trygga i hur Han ser på oss. När vi är trygga i det, kan vi bära frukt som förhärligar Gud, be frimodiga böner och vara ett ljus för de runtomkring oss.

Kanal10-Bloggen 26 mar 2018

Påsken i praktiken - Hur påverkar påsken vårt vardagliga liv

Nu är vi inne i ”stilla veckan”; påskveckan. Den vecka på året då många av oss tar extra tid för Bibelläsning och att tänka på Jesu sista vecka. Från Palmsöndagen då Jesus red in i Jerusalem för att bli (profetiskt) hyllad som Israels Kung till skärtorsdagens Getsemane-stund, långfredagens till synes oändliga lidande och döden på korset, vidare till den tysta påskaftonen som bäddar för en euforisk uppståndelse-söndag!

Perspektiv-bloggen 31 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Ledaren, programtablån 28 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Kanal10-Bloggen 10 jan 2018

Guds icke-jämförande kärlek

Är det inte just sådan Hans kärlek är; den jämför inte barnen med varann. Han föredrar inte en framför en annan. Hans kärlek räcker inte bara till för den som producerar mest för Honom just nu. Och Han vill inte att de ska se på varann med avund och jämförelse.

Kanal10-Bloggen 21 dec 2017

Vilken jul skulle du välja

"Jag ville skriva om hur olika julen kan se ut för olika människor, och den här bilden förstärkte mitt budskap. Tänk om vi, precis som vi kan välja musik och spellista, kunde välja vilken typ av jul vi vill ha detta år! Precis som spellistorna, kunde julen karakteriseras av olika saker."

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Kanal10-Bloggen 13 okt 2017

Frihet - en gåva, ett val, en person

I denna text uttrycker jag några korta tankar om frihet, vad den grundas på och hur vi kan leva i den. Frihet är en gåva, ett val och en person.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Nu är det tid för väckelse!

Under våra sändningar från Löttorp, kunde vi känna en vind av förändring över vårt land. Alla vi som var där (och förhoppningsvis även ni som tittade på TV:n hemifrån), upplevde en atmosfär av väckelse. Sången och vittnesbörden från alla medverkande var nästan uteslutande tal om vad Jesus gör i vårt land just nu. Inte minst från våra vänner i församlingen EChurch i Uppsala, som var med oss hela tiden.

Ledaren, programtablån 7 sep 2017

Den blomstertid nu kommer

Juni är per definition första sommarmånaden. Många med mig har härliga minnen från skolavslutning i kyrkan, där man sjunger de vackra sommarpsalmerna. Tyvärr är det inte lika vanligt idag. I Älmhult får bara en del av eleverna gå till kyrkan och det är de som går i de sk. avgångsklasserna.