Just nu på Kanal10

15 minuter med Börje

Visa härnäst

Visa hela tablån

Aktuellt

Kampanjvecka 19-23 feb

16 feb 2018 Förutom dessa fantastiska gäster har vi så klart våra egna programledare med under hela veckan. Och DU är hedersgästen... (läs mer)

Störningar i sändningen

14 feb 2018 Uppdatering 15 feb kl 10:17: Som många av er märkte hade vi stora problem med våra TV-sändningar igår.

Missionskvällar för Asien 8-9 feb

1 feb 2018 Nästa vecka, på torsdag och fredag, är det dags för två missionskvällar då vi sänder live och ger er en inblick i hur arbetet i Asien går.

Höjdpunkter under februari

16 jan 2018 Nya program och nya avsnitt under februari. Läs mer för månadens höjdpunkter!

Uppdaterade appar för iOS och Android

8 jan 2018 Kanal 10 har skapat en ny app för både iOS och Android telefoner, så att de är kompatibla med de senaste versionerna av dessa programvaror. Den gamla appen kommer inte längre att underhållas och om du har den installerad på ditt system kan du ta bort den. (läs mer)

Kallelse till extra bolagsstämma för aktieägarna I Kristen TV i Sverige AB

2 jan 2018 Vi på Kanal 10 vill fullfölja den nyemission som påbörjades förra året. För att kunna göra det måste vi fatta en nytt beslut om nyemission. Om en nyemission kommer till stånd som önskat kommer vi i vår att satsa mycket mer på att marknadsföra nyemissionen i både tv och andra mediakanaler för att på ett enkelt och tydligt sätt presentera möjligheten för våra partner och regelbundna givare. Av den anledningen kallas du nu till en extra bolagsstämma den 16 januari kl 14.00.

Recept från julbak special

21 dec 2017 Här kommer vi att samla alla recept från Kathrin "Kicki" Philipsons julbak special. Programmen laddas även upp på Kanal 10 Play under en begränsad tid.

Uppesittarkvällar 19-21 december!

18 dec 2017 Fortsätt att fira in julen med Kanal 10 och veckans uppesittarkvällar. I år kommer dessa kvällar att ha var sitt tema, som ser ut så här:

Ändringar i tablån

11 dec 2017
Föregående 1 2 3 4 5  ... Nästa 

Bloggar

Ledaren, programtablån 28 jan 2018

Passionen som driver oss

Nästan oavsett vad det handlar om (ex musik, idrott, skola eller arbete), så attraheras jag av människor som drivs av passion. En människa som drivs av passion är nästan uteslutande positiv till det den gör. Man ser inga problem och man vill gärna övertyga andra om att göra eller tycka samma sak.

Kanal10-Bloggen 10 jan 2018

Guds icke-jämförande kärlek

Är det inte just sådan Hans kärlek är; den jämför inte barnen med varann. Han föredrar inte en framför en annan. Hans kärlek räcker inte bara till för den som producerar mest för Honom just nu. Och Han vill inte att de ska se på varann med avund och jämförelse.

Kanal10-Bloggen 21 dec 2017

Vilken jul skulle du välja

"Jag ville skriva om hur olika julen kan se ut för olika människor, och den här bilden förstärkte mitt budskap. Tänk om vi, precis som vi kan välja musik och spellista, kunde välja vilken typ av jul vi vill ha detta år! Precis som spellistorna, kunde julen karakteriseras av olika saker."

Kanal10-Bloggen 6 dec 2017

Finlands sak är vår

Tillbaka till min inledning, "Finlands sak är vår". Får jag utmana dig idag? Om jag säger...

Kanal10-Bloggen 13 okt 2017

Frihet - en gåva, ett val, en person

I denna text uttrycker jag några korta tankar om frihet, vad den grundas på och hur vi kan leva i den. Frihet är en gåva, ett val och en person.

Följ oss på Facebook

  

Följ oss på Twitter